korona vírus AG gyors Antigen Teszt

COVID-19 AG – Antigén vizsgálat, amely hasonlóan a PCR vizsgálathoz a légúti mintákból SARS-CoV-2 fehérjét kimutat eredménykimutatás azonnali 10-30 perc. közel pontosságú a Pcr Covid teszthez A Pozitiv eseten – tunetesen 97%-98%. A Negatív esetekben 86-97 %.

COVID-19 AG – Antigén + Influenza A+B Egyben 1 Gyorsteszt.

Az AG Antigen teszt Előnyei:

 A mostani felfuto fertőzöttek száma helyzetben azonnali fertőzöttek kiszűrésének alkalmas
Javasolt mind a legpraktikusabb PCR tesztre megközelítő pontosságú teszt, és csak 10 perces az eredmény.

A Covid-19 tesztek eredményéről hivatalos 3 nyelvű : Magyar / Angol / Német Orvosi igazolást adunk.

Besthetics I.M.C Antitest Védettségi Igazolvány teszteles

NNK- Nemzeti Népegészségügyi Központ MINTAVÉTEL CÉLJÁBÓL FELKERESHETŐ INTÉZMÉNYEK LISTÁJA + A hivatalos lista És A térkép Belépési Link

Besthetics International Medical Centers az egyetlen hivatalos Antigen MINTAVÉTELI akkreditált Központ Sopronban – Positive esetekben automatikusan bejelentés az ANTSZ” OSZIR Járványügyi szakrendszere.

koronavírus fertőzés kezdeti gyanús tünetei vagy Kontaktus által egy fertőzöttel vagy családtag vagy munkahely, iskola, vagy bármilyen Covid-19 fertőzés gyanújában, alkalmas. A gyors és azonnali szűrésnek a PCR szűréssel szemben amire mar napokat is varnak a leletezésére leállíthatja a esedékes a munkahelyi és a családon belüli további fertőzéseket.

Tudomásunk szerint néhány új Covid minta vetéli helységek Sopronban ajánlanak vagy is használjak a gyors testelést, viszont mind kiderült számunkra olyan fajta problémás Kínai cégek által gyártót testekét kínálnak amiket mar regén kizárták vagy eltiltották több országban is, vagy is kiderült hogy nem megbízhatóak, Magyarországban is . úgy hogy javasoljuk hogy csak megbízható helységek az ANTSZ által es elismert szaktudással rendelkezett laborban vagy Orvosi központban akik mind A Besthetics I.M.C rendelkeznek az OSZIR rendszerével végezzek a mintavételt és a szűréseket mivel alacsony minőségű teszt vagy a minta vetél módja tévés eredményeket produkálhat.

Besthetics Medical Centers több ezer tesztelés során összehasonlítva 6 különböző AG – Antigén és szerológiai testeket A PCR és szerológiai tesztekkel kiválasztott 2-3 mostani legpontosabb Antigén teszteket amiket alkalmaz a szükséges gyors szűréskére , adót esetben kombinálva gyors Szerológiával az a Antitest Gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott (IgM és IgG) Vagy a hagyományos PCR tesztel, Saját tapasztalatunk alapján a job minőségű AG tesztek kiválasztásával és tobb Pozitív esetekben az antigén teszt egy az egyben azonos volt a PCR eredményével mondván hogy ha pozitív az Antigén akkor a Pcr teszt is . fordítót esetben úgy mind a pcr ha nem a pontos napokban tesztelünk tünetek elött vagy is után a Negatív eredmény nem 100% negatív, ha nem, akkor 2- 3 nap után mar Pozitív lehetne az eredmény ugyanúgy Mind ahogy A Pcr teszteknél is gyakran előfordul, bar A Pcr kicsit jobban érzékeny a vírus kimutatására. viszont A Pcr tévedése is elérheti a 20 % – ót . és hajlamos kimutatni pozitív eredményét hosszabb időre mar a fertőzés végé után is.

Covid-19 Tesztek Sopron Besthetics Medical Centers
Hogyan válasszunk Codid-19 Antigen tesztet Besthetics I.M.C Sopron
Besthetics Medical Centers

Kerjuk hogy Foglaljon időpontot előre – csak bejelentkezéssel pontos időpontban fogadunk A koronavírus tesztre. 

Besthetics I.M.C – International Medical Centers

bejelentkez : Tel : +36-99-798-703 / +36-99-798-706

+36-70-720-80-71 /

Sürgősségi: +36-30-939-44-42

Erzsébet Utca 18. Sopron

kerdoiv letöltése  Töltse le a nyomtatványt erről a linkről, kérjük töltse ki És hozza magával, ha lehetséges.

NYITVATARTÁS előre bejelentkezéssel

Hétfő09:00 – 18:00
Kedd09:00 – 18:00
Szerda09:00 – 18:00
Csütörtök09:00 – 18:00
Péntek09:00 – 18:00
Szombat10:00 – 17:00 Csak előre bejelentkezéssel
VasárnapCsak előre bejelentkezéssel
Erzsébet Utca 18. Sopron

A megadott időpontban jöjjön el – kérjük, lehetőség szerint ne érkezzen az időpontja előtt sokkal korábban. Rendelőnkben egyszerre csak egy személy tartózkodhat, így kérjük kint várakozzon, ha előbb megérkezik.

E-mail us

Webshop

Bankkártyás fizetés

(A bankkártyás fizetési lehetőség csak a webshopra vonatkozik. Ha szeretne bankkártyával fizetni, akkor a tesztet és az időpont foglalást előre is kifizetheti a webshop-on keresztül. A helyszínen csak készpénz fizetési lehetőség áll rendelkezésre.)

  Vélemények:

  • Időpontfoglalás, mintavétel, igazolás. Minden gyors, pontos. Visszajárok. Kiss Ottó
  • Itt még a férjemnek sem fájt az orros teszt. Pedig volt pár darab. Hargitai Ferencné
  • Minden kérdésemre választ kaptam. Sőt, még a kórházat is felhívták, köszönöm a segítséget. Pálhegyi Anna
  • Felveszik a telefont, ennyi. Még szombaton is🙂Köszi . Gál Balázs
  • Tényleg a megbeszélt időpontban, tényleg nem kellett várnom. 15 perc Csak ajánlani tudom, Barta Ákos
  • Kedvesek, segítőkészek, minden kérdésemre türelemmel válaszoltak. Sok helyen megfordultam már covid teszten, de a mintavétel itt történt a legkörültekintőbben, a legnagyobb óvatossággal. Szinte meg sem éreztem. Csak ajánlani tudom őket.
  • PCR tesztet csináltak. Pontosan érkezett az eredmény, minden rendben volt. Piri Katalin
  • Teszt, eredmény, igazolás 👍 Gál Boglárka
  • Kisfiamat kellett teszteltetni. Rendkívül türelmesen, óvatosan végezték. A matricáért külön köszönet. Jó egészséget, vigyázzanak magukra. Bella Tamásné
  • Nagyon sok múlik a mintavételen. Komoly tünetekkel, lázzal, máshol negatív tesztjeim voltak, igaz szinte az orromhoz sem értek. Pénzkidobás volt. Itt, rögtön pozitív lett, még azon a napon. Ha, nem jövök el, betegen tovább fertőzhetem a családom, munkatársaim. Elmagyarázták a teendőket, regisztráltak a rendszerben. Köszönettel. Holpár Klaudia